Coaching

Ruime ervaring

Coaching is een Engelse term die gemakkelijk voor veel verschillende begeleidingsvormen gebruikt wordt. Coaching is systematisch en doelgericht iemands denken en doen beïnvloeden. Dit gebeurt door een specifieke vorm van begeleiden.

Bij resultaatgericht coachen telt het werkelijk behaalde eindresultaat als (enige) maatstaf voor succes. Naast coaching bestaan er ook andere vormen van begeleiding aan mensen. Afhankelijk van de situatie en de omstandigheden moet steeds voor de meest passende vorm van begeleiding te worden gekozen.

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. De coachee leert, de coach ondersteunt dit leerproces.

Coachingstraject

Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Doel van de coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van de coachee.

Coaching van groepen is ook mogelijk. De coach zoekt dan naar collectieve patronen in gedrag en denken in de groep.

Ruime ervaring

FBTA heeft een ruime ervaring opgebouwd in coaching. In de afgelopen jaren hebben wij diverse directeur/bestuurders en managers mogen coachen. Of het nu gaat om inhoudelijke aspecten van de functie of persoonlijke effectiviteit, het is voor ons geen probleem.

Resultaatgerichte aanpak: u staat centraal

FBTA biedt professionele resultaatgerichte coaching aan voor leidinggevenden. Voor ons staat u centraal. Daar ligt onze kracht. Samen met u zoeken naar oplossingen!

NIEUWSBRIEF
Meld u aan voor de nieuwsbrieven en blijf automatisch op de hoogte. Aanmelden

Laatste nieuws

Per 1 april 2021 wetswijziging afvoer en opslag inboedel na een ontruiming 23-12-2020

Per 1 april 2021 wetswijziging afvoer en opslag inboedel na een ontruiming. Lees meer

Wijziging inkomensgrenzen en parameters per 1 januari 2021 10-12-2020

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft op 9 december jl. alsnog de indexpercentages en inkomensgrenzen voor 2021. Lees meer

Huurverhoging verder gemaximeerd 09-11-2020

Huurverhoging verder gemaximeerd en 450 miljoen voor leefbare en duurzame gebieden. Lees meer

Protocol verantwoord naar een training 02-06-2020

Klassikale opleidingen gaan weer van start Lees meer