Interim-management

Hoe zorgt u voor continuïteit en stabiliteit binnen uw organisatie?

Snel vervanging

Het komt altijd ongelegen. Het vertrek van een van uw managers of een directeur die met pensioen gaat, langdurig ziek zijn of nog vervelender, onverwacht ontslag.
Hoe lost u dat op?

Gekwalificeerde managers

Het inhuren van een professionele interim-manager kan een adequate oplossing zijn. U zoekt een ervaren manager die snel inspeelt op vraagstukken binnen uw organisatie en die over gedegen en beproefde methodieken beschikt. U wilt de juiste manager (mens) voor uw situatie. FBTA helpt u daarbij; wij kennen uw markt als geen ander.

Ruim aanbod

Via FBTA kunt u kiezen uit een ruim aanbod van general managers en vakinhoudelijke managers op strategisch en tactisch niveau. Zij kunnen functies vervullen van directeur/bestuurder, manager, afdelingshoofd, teamcoördinator of beleidsmedewerker bij woningcorporaties, gemeenten, zorginstellingen en vergelijkbare organisaties.

Veranderingen doorvoeren, processen begeleiden?

Bent u op zoek naar een interim-manager voor het doorvoeren van veranderingen? Of voor het tijdelijk vervullen van een vacature? Of voor het leiden van complexe processen en/of projecten? FBTA heeft ook voor uw organisatie de interim-manager die mensen in beweging krijgt en resultaten achterlaat die blijvend zijn. Wij werken vanuit de gedachte 'de juiste interimmer op de juiste plek'. Daarbij wordt gelet op persoonlijkheid en vakinhoudelijke expertise.

Ons uitgangspunt is dat interim-managers door hun ervaring met soortgelijke interim-opdrachten in combinatie met hun effectieve werkwijze in staat zijn tijdwinst te boeken. Daardoor kunnen zij in gemiddeld drie dagen per week hun opdracht vervullen. Dat scheelt tijd en kosten.

Interim-diensten op MT- en directieniveau

FBTA biedt interim-management aan op het niveau van MT- en directie. Of het nu gaat om een manager Wonen, Financiën of vastgoed, voor ons is dit geen probleem. Daarnaast bieden wij interim-management aan voor de volgende afdelingen, Personeelszaken, Facilitair, Directiesecretariaat, ICT en Beleid en Strategie. Op basis van een profielschets kunnen wij u de juiste functionaris aanbieden. Onze interim-managers zetten hun ervaring bij u in of het nu gaat om crisismanagement, veranderingsmanagement of gewoon tijdelijk op de winkel passen. Voor tijdelijke ondersteuning op het operationele niveau verwijzen wij u graag door naar de reeds gerenommeerde bureaus binnen uw sector.

Kortom: heeft u een tijdelijk personeelsprobleem op directie- of managementniveau? Dan is FBTA uw partner.

NIEUWSBRIEF
Meld u aan voor de nieuwsbrieven en blijf automatisch op de hoogte. Aanmelden

Laatste nieuws

Huurverhoging gemiddeld 2% 25-04-2022

Woningcorporaties mogen de huren op 1 juli met maximaal 2,3 % verhogen Lees meer

Toewijzingsregels veranderen per 1 januari 2022 08-11-2021

Bij het toewijzen van sociale huurwoningen geldt vanaf 1 januari 2022 een hogere inkomensgrens voor meerpersoonshuishoudens. Ook verandert de manier waarop wordt omgegaan met de vrije toewijzingsruimte. Deze en andere wijzingen van de toewijzingsregels zetten we in dit artikel op een rijtje. Lees meer

Per 1 april 2021 wetswijziging afvoer en opslag inboedel na een ontruiming 23-12-2020

Per 1 april 2021 wetswijziging afvoer en opslag inboedel na een ontruiming. Lees meer

Wijziging inkomensgrenzen en parameters per 1 januari 2021 10-12-2020

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft op 9 december jl. alsnog de indexpercentages en inkomensgrenzen voor 2021. Lees meer